Maksut ja käytänteet

TANSSIX OY:n KESÄLEIRIT 2020 MUNKKINIEMEN ALA-ASTEEN KOULULLA

LEIRIMAKSU

Leiripaikka varmistuu osallistumismaksun 140 (sis. ALV 24%  =  33,60 €) saapuessa yrityksemme TanssiX Oy:n pankkitilille (viim. ma 25.5.20). Tilitiedot lähetetään sähköpostitse.

 

Mikäli leiriä ei voida toteuttaa (mm. osallistujamäärän vähyyden vuoksi), leirimaksu palautetaan täysimääräisenä.

Tieto 1. leirin (vk 23) mahdollisesta peruuntumisesta annetaan viim. viikkoa ennen (ma 25.5.20). Mikäli lapsen osallistuminen perutaan ma 25.5. jälkeen, leirimaksusta veloitetaan 50 %.

Tieto 2. leirin (vk 24) mahdollisesta peruuntumisesta annetaan viim. viikkoa ennen (ma 1.6.20). Mikäli lapsen osallistuminen perutaan ma 1.6. jälkeen, leirimaksusta veloitetaan 50 %.

 

Leiripaikan peruutusta ei voi tehdä enää leirin alkamispäivänä tai sen jälkeen.

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan ko:n päivien osalta lääkärintodistusta vastaan.

 

KÄYTÄNTÖJÄ

Leiri aloitetaan päivittäin kokoontumalla Munkkiniemen ala-asteen koulun (Tietokuja 1) sisäpihalla klo 9. Leiri päättyy samassa paikassa päivittäin klo 16.

 

Ohjaajina toimii Iltapäiväkerhon omia ohjaajia sekä apuohjaajia, joilla myös kokemusta Ip-Mixin toiminnasta.

 

Puhelimet, johon voi soittaa/viestittää tarvittaessa leiripäivän aikana klo 9-16:

Vastuuohjaaja: 040 1988469

Ohjaajat:           040 1988468

Muina aikoina asioista tiedottaminen tekstiviestitse puh: 040 1988469. Mahdollisesta poissaolosta tulee ilmoittaa ennakkoon.

 

Lasten omat matkapuhelimet eivät ole käytössä leiripäivän aikana. Lupa oman puhelimen käyttöön annetaan poikkeustilanteessa. Omista tavaroistaan tulee jokainen huolehtia hyvin, sillä vakuutus ei korvaa niiden rikkoutumista tai häviämistä.

 

Lounas on lähialueen toimijoilta tilattu lämmin ateria, joka nautitaan sään salliessa ulkona picnic-tyylisesti. Juomana rasvaton maito ja vesi. Iltapäivällä nautitaan myös välipala (hedelmä/jogurtti, leipä). Omia eväitä tai naposteltavaa ei päiväleirillä tarvita, mutta oma juomapullo on tarpeen.

 

Pidämme huolta leiriläisten turvallisuudesta välttämällä sellaista toimintaa, jossa turvavälejä (1-2 m) ei pystytä noudattamaan. Lapsia tullaan muistuttamaan myös oikeasta käsihygieniasta sekä yskimis-/aivastamisohjeesta. Leirille osallistutaan vain terveenä!

 

Vaatetuksen tulee olla sään mukainen ja jalkineiden tulee olla juoksuun sopivat. Lippistä tai muuta päähinettä ei tule unohtaa. Koska pihaympäristön kiipeilytelineet sekä asfaltti- ja hiekkakentät sijaitsevat hyvin aurinkoisella paikalla, myös aurinkolaseille ja aurinkovoiteelle voi olla käyttöä. Alueelta löytyy myös pieni metsä, jos varjoa kaipaa.

 

Leirin varmistuttua saatte sähköisen ilmoittautumislomakkeen, joka tulee täyttää ja lähettää takaisin viim. ke 27.5. (2. leiri: ke 3.6.) sähköpostin liitteenä skannattuna/kuvattuna mm. ruokatilausta varten.

 

Leirin järjestäjä sitoutuu huolehtimaan saamiensa henkilötietojen asianmukaisesta ja huolellisesta käsittelystä. Tietoja ei tulla luovuttamaan eteenpäin eikä niitä myöskään pidetä tallessa sen pidempään kuin se on toiminnan järjestämisen kannalta välttämätöntä.

 

 

 

TanssiX Oy