Yritys

TanssiX Oy on palvelualan yritys, joka on perustettu v. 2016 toimimaan kasvatus-, koulutus-, kulttuuri- ja sosiaalialoilla. Yrityksen perustamisen taustalla on ollut ajatus: “Tanssi kuuluu kaikille”. Tavoitteenamme on toteuttaa matalan kynnyksen tanssitoimintaa. Toimimme perinteisen tanssikoulun mallista poiketen erilaisissa toimipaikoissa tai yhteisöissä, jotta mahdollisimman monelle tarjoutuu tilaisuuksia päästä kokemaan tanssia harrastuksena tai taiteena.

Tällä hetkellä toimintamme keskittyy liikunnan ja tanssin edistämiseen lasten keskuudessa. Lapsilla on tunnetusti tarve liikkua, ilmaista itseään sekä toimia yhdessä muiden lasten kanssa. Lisäksi moni lapsi pitää myös esiintymisestä.

Näistä lasten tarpeista kehittyi toimintamalli, jolla pystymme vastaamaan niihin ja tarjoamaan tanssikokemuksia mahdollisimman monelle koululaiselle.

Niinpä elokuusta 2016 lähtien TanssiX Oy on järjestänyt koululaisten iltapäivätoimintaa Iltapäiväkerho Ip-Mixin nimissä. Toimintapaikkana on Munkkiniemen ala-asteen koulu Helsingissä. TanssiX Oy toimii yksityisenä palveluntuottajana Helsingin kaupungille.